Wint jouw project de spotlights?

In januari heeft Philips een xxx Interact Pro projecten genomineerd. Projecten die de spotlights verdienen. Als bezoeker kun je van 1 tot en met 31 maart 2020 stemmen op een project dat volgens jou moet winnen. De installateur achter het Interact Pro project dat aan het einde van maart de meeste stemmen heeft gekregen is de winnaar. Zijn of haar bedrijfsnaam zal schitteren in een grote advertentie in een regionaal dagblad.

Stem nu en win een compleet
Philips Hue pakket t.w.v. € 400

Maak kans op een prachtig Philips Hue pakket ter waarde van € 400. Stem vóór donderdag 16 april op één van de projecten en deel deze op Facebook of LinkedIn. De instructie voor het delen volgt na het uitbrengen van je stem. Eind april wordt op deze website bekendgemaakt wie heeft gewonnen. Dus: stem, deel en win!

Door mee te doen accepteer je de actievoorwaarden.

Stem en win!

Welkom op het nieuwe Spotlight!

Op Project Spotlight treft je een greep uit de mooiste verlichtingsprojecten van Nederland aan. Elk jaar selecteren bezoekers uit de de genomineerde projecten van de laatste 12 maanden een winnaar. Op dit moment loopt er geen competitie maar het blijft mogelijk om alle projecten te doorlopen en hierbij te filteren op toepassingen, oplossingen en specifieke producten. Ga snel naar het projectoverzicht (klik in het menu op 'projecten').

Philips Interact ready verlichting

Philips Interact Ready verlichting werken naadloos samen met de Interact Pro software. Samen vormen ze een slim verlichtingssysteem voor het MKB. Het systeem is draadloos, ook buiten de bedrijfslocatie te sturen, geeft inzicht in energieverbruik en ondersteunt een onbeperkt aantal lichtpunten.

Meer over interact Ready

Overwerken of samenwerken

Een partner die jouw uitdagingen begrijpt bespaart je tijd. Daarom bieden wij naast compleet portfolio aan LED-oplossingen volledige ondersteuning voor, tijdens of na je aankoop. Van LEDtube selectietool tot CoreLine lichtplan calculator, hier vind je het allemaal.

Naar de installateurspagina